La version de votre navigateur est obsolète. Nous vous recommandons vivement d'actualiser votre navigateur vers la dernière version.

IMPORTANT:

 Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Protecció de dades

Avís legal

Compartir:

ESPRIU AL MERCAT

(10 de juliol de 2013 – 10 de juliol de 2014)

 

 

 

Espriu al Mercat és una proposta de l’associació Amics de la UNESCO de Girona que compta amb la col·laboració de l’associació de comerciants del Mercat municipal de Girona.

L’objectiu d’aquesta proposta és apropar l’escriptor al gran públic. I ho fem a partir del seu llibre Les roques i el mar, el blau. Una obra que ens parla de deus i deesses, d’herois i d’heroïnes, de mites, d’una manera singular, a la manera espriuenca, no podria ser d’altra manera.

Amics de la UNESCO de Girona ha convidat a 12 socis i col·laboradors escriptors i artistes a fer la seva pròpia lectura de 12 capítols “Les roques i el mar, el blau”, de manera que al cap d’un any tinguem 12 capítols nous i 12 il·lustracions per aquests capítols. És per això que Espriu al Mercat va del 10 de juliol del 2013 al 10 de juliol del 2014.

Espriu al Mercat és un projecte en procés al llarg d’un any. El dia 10 de cada mes, al Mercat municipal de Girona, a la porta que s’obre a la plaça Salvador Espriu presentarem l’obra del mes.

Espriu al Mercat es va iniciar el dimecres 10 de juliol de 2013, el mateix dia del centenari del naixement de l’escriptor Salvador Espriu i s’emmarca dins els actes de l’Any Espriu. Vam començar el 10 de juliol de 2013 amb el capítol dedicat a Dionís. Dolors Condom Gratacòs n’ha fet la seva versió literària i Josep Perpinyà, l’ha il·lustrada.

El dia 10 de cada mes –excepte el novembre que es farà el dilluns 11 – ens trobarem al Mercat municipal de Girona, a la porta que s’obre a la plaça Salvador Espriu per conèixer la creació literària i artística de dos autors.

 

Podeu veure tota la informació (reportatges, fotos...) al web: 

PEDRES DE GIRONA