La version de votre navigateur est obsolète. Nous vous recommandons vivement d'actualiser votre navigateur vers la dernière version.

IMPORTANT:

 Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies

Protecció de dades

Avís legal

Compartir:

Què és Amics de la UNESCO de Girona?

 

Amics de la UNESCO és una Organització No Governamental que pertany a la Federació Catalana d'Associacions i Clubs UNESCO. 

Amics de la UNESCO de Girona és responsable de promoure activitats relacionades amb els programes de la UNESCO amb l'objectiu de fomentar la comprensió i la cooperació internacionals. 

Els temes propis de les associacions i clubs UNESCO són els propis de l'organització de Nacions Unides: l'Educació, la Cultura, la Ciència i la Comunicació. 

Amics de la UNESCO de Girona s'ha especialitzat en els dos primers, Educació i Cultura, posant un èmfasi especial en la qüestió de la llengua pròpia, i donant cabuda en el seu pla de treball a la resta de temes. 

El seu àmbit de treball comença a la pròpia ciutat on està ubicat, Girona, i es va eixamplant cap a les comarques de Girona, als Països Catalans, sense oblidar l'àmbit internacional, molt desenvolupat a través dels projectes de cooperació.

 

Francesc Ferrer i Gironès, Joan Carreres i Péra, Montserrat Pumarola Rodriges
Membres fundadors de l'associació Amics de la UNESCO de Girona